ToetOntwerp_Visuele-Identiteit

Visuele Identiteit

Logo ontwerp

Een goed logo weerspiegelt jouw bedrijf en roept een beleving op. Met deze beleving onderscheid jij je van jouw concurrenten.

Ontwerp huisstijl

Een huisstijl is niet alleen een doorvertaling van een logo maar bevat alle visuele ontwerpen en communicatie naar de klant. Met een huisstijl zorg je ervoor dat jouw bedrijf of product een eenduidige uitstraling achterlaat bij de klant.

Verpakkingsontwerp

In een winkel of webshop is de verpakking vaak de belangrijkste communicatiebron voor de consument. De manier om een merk onderscheidend te maken.

Promotiemateriaal

Toet Ontwerpt verschillende materialen voor promotiedoeleinden. Denk hierbij aan posters of bijvoorbeeld in store, Point of Sale uitingen.

Marketing

Jouw product of dienst zo in de markt zetten dat klanten precies weten wanneer ze bij jou moeten zijn? Zo sta jij boven aan de lijst.

Maak van je werk een Merk!

Een beeld zegt meer dan duizend woorden. Veel mensen nemen niet de moeite om een tekst te lezen of scannen deze alleen.

Beeld wint

Beeld wint het in deze tijd van tekst. 80% van de mensen onthoudt een beeld nu eenmaal ook beter dan tekst. De aandacht trekken met een helder en herkenbaar logo levert daarom het gewenste resultaat op. Mensen onthouden makkelijker jouw logo, en dat is een goed begin.

Een logo zorgt voor een bepaalde uitstraling en sfeer. Dit kan bij de kijker een beleving en daarbij het juiste gevoel opwekken. Maar met alleen een logo ben je er meestal nog niet. Om de visuele identiteit compleet te maken en bij ieder beeld hetzelfde gevoel op te roepen heb je een eenduidige uitstraling nodig. Alles waar jouw logo op staat, maakt onderdeel uit van de huisstijl en zo ook van de visuele identiteit.

Versterk je visuele identiteit met de Huisstijl Toppers!

Bij een huisstijl zou je ook kunnen denken aan enkele basis elementen zoals in de 'Huisstijl Toppers'. Bijvoorbeeld een visitekaartje, (digitaal) briefpapier, e-mail handtekening, Social Media Basis, Productflyer en Enveloppe / (gereedschap) sticker. Je hebt nu eenmaal niet altijd alle onderdelen nodig en daarom laat ik je een keuze maken. Echter kan een huisstijl natuurlijk veel meer omvatten. Eén van de belangrijkste onderdelen is het online visitekaartje, kortom de website.

Productfolder
product-folder-toet-ontwerp
Auto Ontwerp
auto-beletteren-toet-ontwerp
Visual Branding
logo-branding-toet-ontwerp
logo Animatie
logo-animatie-toet-ontwerp
Visitekaartje
visitekaartje-toet-ontwerp
Productflyer
product-flyer-toet-ontwerp
De eerste indruk online

De bezoeker van een website heeft maar een fractie van een seconde nodig om zijn eerste indruk te vormen bij de uitstraling. Maar het is natuurlijk veel belangrijker dat bezoekers organisch op de website blijven. En op een logische manier de juiste informatie vinden zonder te verdwalen. Dit kunnen we realiseren door belangrijke content/tekst te plaatsen in combinatie met een gebruiksvriendelijke navigatie.

Webdesign
website-toet-ontwerp
Webdesign
website-toet-ontwerp
Val op naast de concurrent

Een sterke huisstijl en identiteit wekt herkenbaarheid op. Het trekt de aandacht van de ogen. Bijna nergens is dit belangrijker dan op een verpakking. De verpakking moet de aandacht trekken met de juiste foto’s, tekst en daarbij vertrouwen in het product opwekken. Ondersteunend hieraan kunnen we verschillende POS (point of sale) materialen ontwerpen. Denk hierbij aan banners, schapkaartjes, stickers, etc. Naast een sprekend product houden we ook rekening met de online verkoop. Denk daarbij aan heldere pack-shots.
Uiteraard is de verpakking zelf ook van groot belang. Denk daarbij aan de juiste vorm en het materiaal. De duurzaamheid wordt hierin een steeds belangrijker onderdeel.

Verpakking
verpakking-toet-ontwerp
Verpakking
verpakking-toet-ontwerp


Toeter hier je vraag!