Stage lopen bij Toet Ontwerp.

september 2021 t/m februari 2022

Wat heb je aan mij als stagebegeleider? In ieder geval een vakvrouw die met passie haar kennis overbrengt en jou de ruimte geeft voor je eigen opdrachten.

Met een goede motivatie is alles te leren!

#Eigen opdrachten

Tijdens je stage ontvang je jouw eigen doorlopende opdracht. Deze mag je van A tot Z uitvoeren. Daarbij hoort natuurlijk het contact met klanten en leveranciers!

#JouwMening

Tijdens je stage sparren we er vrolijk op los. Jouw ontwerpersblik kan daarbij leiden tot frisse ideeën die we meteen in de praktijk uit gaan voeren.

#Vertrouwen

Samenwerken & co-creatie, daar hou ik van. Met vertrouwen in elkaar. Echt aan de slag en ontwerpen. Helaas past daar geen constante chat met je beste vrienden bij.

#Vereisten

Wil je exact weten welke stagplaatsen er op dit moment voor een 3e of 4e leerjaar mediamaker/vormgever beschikbaar zijn? Bekijk ze dan direct via deze link: StageMarkt.nl

#ToffeWerkplek

De boog kan niet altijd gespannen zijn. Daarom lunchen we samen met de andere huurders. En in de zomer doen we dat op ons heerlijke terras. Waar overigens ook de VrijdagMiddagBorrel wordt gehouden. (NIX18)

Zijn bovenstaande punten voor jou niet meer dan logisch? Dan voel ik een match.

Stuur jouw CV & portfolio naar info@toetontwerp.nl en wellicht gaan wij samen aan de slag!

Komt hier jouw stage-referentie?

In mijn stage periode heb ik me heel goed vermaakt. Ik had er al super veel zin in. Na de eerste week merkte ik al vrij snel dat ik de juiste keuze had gemaakt om bij Toet Ontwerp stage te gaan lopen.

Paulien hield er rekening mee wat je kon en bouwde het langzaam op naar steeds grotere en ingewikkeldere projecten. Maar er we kwamen er al vrij snel uit dat we elkaar goed aanvullen. Het mooie is ik leer dingen van Paulien en Paulien weer dingen van mij. Het vertrouwen was er al vrij snel van allebei de kanten af.

Tijdens mijn stage heb ik zo ontzettend veel geleerd. Ik denk zeker niet dat ik het anders had gewild. Het gaat zelfs lastig worden om deze stage plek te evenaren voor de tweede keer dat ik op stage moet.Mijn kijk naar hoe het te werk gaat is nu velen malen duidelijker. Mede ook doordat ik ook zelf veel mocht doen en mocht uitproberen.

Alle lof, respect en dankbaarheid naar Paulien. Ik zou echt iedereen aanraden om hier stage te lopen. Een superfijne, leerzame en vertrouwde plek. Waar iedereen zich thuis zal voelen. Nu kan ik ook door haar mijn droom uit laten komen een kinderboek maken. Door haar ben ik ook in contact gekomen met een schrijfster!

Cas Heijma - SintLucas

Tijdens mijn stage bij Toet Ontwerp heb ik het ontzettend naar mijn zin gehad. Al vanaf de eerste week merkte ik dat dit een hele waardevolle stage ging worden. Ik heb zo ontzettend veel geleerd van Paulien, daar ben ik onwijs dankbaar voor.

Omdat Paulien zzp’er is krijg jij volledig de aandacht en begeleiding die jij nodig hebt. Paulien kan namelijk goed aanvoelen wat jij wel of (nog) niet kan. Ze kijkt goed naar de opdrachten die ze geeft en of deze passen bij jouw niveau. Af en toe geeft ze wat lastigere opdrachten, maar dat is juist fijn. Zo had ik namelijk genoeg uitdaging tijdens mijn stage en kreeg ik de kans om mij verder te ontwikkelen.

Ik ben mega blij dat ik stage mocht lopen bij Paulien. Alle waardevolle dingen die ik heb geleerd tijdens deze stage kan ik nu meenemen naar mijn volgende stage, waar ik het hopelijk net zo naar mijn zin ga hebben.

Paulien, ontzettend bedankt voor jouw begeleiding tijdens mijn stageperiode. Ik heb het ontzettend naar mijn zin gehad. Ook wil ik jou en je bedrijf al het goeds toewensen voor de toekomst!

Melissa Erkel - Grafisch Lyceum RotterdamToeter hier je vraag!