logo ontwerp

Logo maken Waalwijk

Een logo is het eerste wat opvalt. Het staat groot op bedrijfspanden, pronkt bovenaan briefhoofden en is het eerste wat je ziet op een website. Een goed en krachtig logo is dan ook ontzettend belangrijk voor een bedrijf. Bij Toet Ontwerp gevestigd op de Winterdijk 30b in Waalwijk ben je aan het juiste adres om een logo te laten maken. In de omgeving van Waalwijk, Kaatsheuvel, Drunen en Sprang-Capelle is Toet Ontwerp uniek in haar soort. Toet Ontwerp staat voor kwaliteit en persoonlijkheid. Alleen als je de klant goed kent weet je precies wat hij/zij uit zou willen stralen. Misschien heb je zelf al een logo voor je bedrijf in je hoofd, maar weet je niet precies hoe je het moet maken. Of je bent nog helemaal blanco en laat het ontwerp geheel over aan Toet Ontwerp. Het is allemaal mogelijk.

toet-ontwerp_werk_logo-huisstijl_zidewinde
toet-ontwerp_werk_logo_pensionstalboshoeven
toet-ontwerp_werk_logo_maiksschilderwerken-31
toet-ontwerp_werk_logo_powertobe

Maak van je werk een merk

Huisstijl ontwerp

Met een huisstijl zorg je ervoor dat jouw bedrijf of product een eenduidige uitstraling achterlaat bij de klant.

Inhoud

Je kunt een huisstijl dus zo uitgebreid maken als je zelf zou willen. Maar vaak heb je niet altijd alles nodig. Stel daarom zelf jouw ‘Huisstijl Topers’ samen.

Herkenbaar op LinkedIn

Blijf herkenbaar in beeld bij je netwerk door de je logo consequent in je LinkedIn blog of bericht te plaatsen

POS materiaal

Je kunt voor verschillende promotiedoeleinden bij Toet Ontwerp terecht. Denk aan posters of bijvoorbeeld in store, Point Of Sale (POS) uitingen.

Logo in 1 dag

Snel van start met je onderneming? Investeer 1 dag en stap naar buiten met jouw nieuwe logo.

Toeter hier je vraag!