Logo maken Waalwijk

Een logo is het eerste wat opvalt. Het staat groot op bedrijfspanden, pronkt bovenaan briefhoofden en is het eerste wat je ziet op een website. Een goed en krachtig logo is dan ook ontzettend belangrijk voor een bedrijf. Bij Toet Ontwerp gevestigd op de Winterdijk 30b in Waalwijk ben je aan het juiste adres om een logo te laten maken. In de omgeving van Waalwijk, Kaatsheuvel, Drunen en Sprang-Capelle is Toet Ontwerp uniek in haar soort. Toet Ontwerp staat voor kwaliteit en persoonlijkheid. Alleen als je de klant goed kent weet je precies wat hij/zij uit zou willen stralen. Misschien heb je zelf al een logo voor je bedrijf in je hoofd, maar weet je niet precies hoe je het moet maken. Of je bent nog helemaal blanco en laat het ontwerp geheel over aan Toet Ontwerp. Het is allemaal mogelijk.

logo ontwerp
logo ontwerp drunen
logo ontwerp
logo ontwerp waalwijk

Uitstraling

Waar moet je allemaal op letten? Een logo moet niet alleen mooi zijn maar ook functioneel. Je bedrijfsnaam in krullerige kleine letters ziet er misschien mooi uit, maar is niet erg leesbaar. De boodschap die je aan je klant wilt overbrengen komt dan niet aan. De keuze voor een lettertype bepaalt voor een heel groot deel de uitstraling van je logo. Bij een serieus bedrijf dat zekerheid moet uitstralen past geen frivool lettertype, en andersom kan een creatief ontwerpbureau niet volstaan met een standaard lettertype. Ook kleurgebruik is belangrijk. Felle en schreeuwerige kleuren geven een andere (prijs) verwachting dan statische kleuren. Toet Ontwerp geeft graag advies over wat het beste bij je bedrijf past.

Altijd scherp

Ik weet hoe je een goed logo moet maken. In Waalwijk gebruikt Toet Ontwerp hiervoor verschillende moderne grafische ontwerpprogramma’s. Deze programma’s zorgen ervoor dat een logo er altijd strak uitziet. Wanneer er behoefte is aan een ander bestandsformaat voor bijvoorbeeld een vlag of spandoek, is dit zeker mogelijk. Met de verschillende programma’s zijn de logo’s altijd scherp, ongeacht hoe groot ze moeten zijn.

Past altijd

Als Toet Ontwerp klaar is met het logo maken in Waalwijk, wordt het logo altijd opgeleverd in de meest gangbare bestandsformaten zoals JPG, PNG en PDF. Je kunt het logo dan overal toepassen. Zowel online als offline. Aanpassingen nodig? Ook dat is geen enkel probleem bij Toet Ontwerp. Interesse? Ik help je graag verder met een logo maken in omgeving Waalwijk, Kaatsheuvel, Drunen en Sprang-Capelle. Neem gerust contact met mij op voor meer informatie. Dan gaan we samen om tafel zitten om de verschillende mogelijkheden te bekijken en te bespreken.

Maak van je werk een merk

Logo ontwerp

Een goed logo weerspiegelt jouw bedrijf en roept een beleving op. Met deze beleving onderscheid jij je van jouw concurrenten.

Ontwerp huisstijl

Een huisstijl is niet alleen een doorvertaling van een logo maar bevat alle visuele ontwerpen en communicatie naar de klant. Met een huisstijl zorg je ervoor dat jouw bedrijf of product een eenduidige uitstraling achterlaat bij de klant.

Verpakkingsontwerp

Een goed ontworpen verpakking speelt in op de eerst emotie van de klant, met een gerichte strategie als basis.

Promotiemateriaal

Je kunt voor verschillende promotiedoeleinden bij Toet Ontwerp terecht. Denk aan posters of bijvoorbeeld in store, Point Of Sale (POS) uitingen.

Huisstijl Toppers

Je kunt een huisstijl zo groot maken als je zelf zou willen. Maar vaak heb je niet altijd alles nodig. Stel daarom zelf jouw 'Huisstijl Topers' samen!Toeter hier je vraag!