ToetOntwerp_logoontwerp

Logo Ontwerp

Uitstraling
Een goed logo weerspiegelt jouw bedrijf en roept een beleving op. Met deze beleving onderscheid jij je van jouw concurrenten en creëer je herkenbaarheid voor je klanten. In een logo kun je veel laten zien; zoals je visie, doelgroep en dienst. Het kan ook een prijsindicatie geven. Een logo van een discountwinkel werkt bijvoorbeeld niet als jouw dienst of product valt in de midden tot hoge prijsklasse.

Tijdloos
Goede logo’s zijn nagenoeg tijdloos. Echter kunnen de doelen binnen een onderneming veranderen, net zoals de tijdgeest, trends en smaak. Dit kan betekenen dat zelfs een goed logo een opfrissing kan gebruiken. Je wilt immers dat dit aansluit bij jouw visie, bedrijf en huidige tijdgeest.

Van logo naar huisstijl
Een logo is een onderdeel van een huisstijl en misschien is alleen een logo niet voldoende. Wil je nog een visitekaartje, briefpapier of flyer? Bekijk dan wat Toet Ontwerp je te bieden heeft bij het ontwerpen van een huisstijl.

Logo in 1 dag

Snel van start met je onderneming? Investeer 1 dag en stap naar buiten met jouw nieuwe logo.

Logo animatie

Herkenbaare intro voor aan het begin van een bedrijfsfilm of vlog.

Herkenbaar op LinkedIn

Blijf herkenbaar in beeld bij je netwerk door de je logo consequent in je LinkedIn blog of bericht te plaatsen.

Huisstijl Ontwerp

Met een huisstijl zorg je ervoor dat jouw bedrijf of product een eenduidige uitstraling achterlaat bij de klant.

Huisstijl Toppers

Je kunt een huisstijl dus zo uitgebreid maken als je zelf zou willen. Maar vaak heb je niet altijd alles nodig. Stel daarom zelf jouw 'Huisstijl Topers' samen.

Toeter hier je vraag