ToetOntwerp_Logo-in-1-dag

Logo in 1 dag

Om half 8 starten we met een heerlijk ontbijt. Dan kan ik jou en je bedrijf beter leren kennen. We bespreken je doelen en niet te vergeten je doelgroep.

Ik ontwerp verschillende schetsen, die we samen bespreken. Je kan dan meteen aangeven wat je wel of niet mooi vindt. Tijdens de verzorgde lunch kiezen we voor het ontwerp dat het beste bij jou past. Hierbij is jouw doelgroep bepalend. Samen kiezen we de exacte kleur en het lettertype

Op het einde van de dag hebben we de identiteit van jouw bedrijf gevisualiseerd.

Voor wie

Logo in 1 dag is ideaal voor de (startende) ondernemer die van zijn werk een merk wil maken. Het maakt niet uit of je zelf al een idee hebt of niet. Aan de hand van enkele vragen vooraf, komen we samen tot een professioneel ontwerp dat bij jou past. Een logo waarmee jij je onderscheidt en herkenbaar bent bij jouw klanten.

Wat zijn de voordelen:

 • Je hebt grote invloed op het resultaat, we maken het samen.
 • Ik vertaal jouw idee naar een professioneel logo.
 • Je leert hoe jouw klanten naar een ontwerp kijken.
 • Je krijgt uitleg over hoe je een logo in de praktijk toe kunt passen.
 • Compleet verzorgd met ontbijt en lunch.
 • Je gaat naar huis met een nieuw en professioneel logo.
 • Je ontvangt alle benodigde bestanden voor in de toekomst.

 • Toet Ontwerp ligt in het centrum van Waalwijk met een tegenovergelegen parkeerplaats aan de Taxandriaweg. Met het openbaar vervoer sta je vanaf Busstation Vredesplein binnen 10 minuten bij de voordeur.

  Jouw investering in een zichtbare toekomst

  Deze productieve dag organiseren we voor 650,- euro excl. BTW. Inclusief smakelijk ontbijt en lunch. Logo in 1 dag vraagt verder – net als bij de ontwikkeling van ieder logo – enige voorbereiding. Daarnaast gaan wij er intensieve dag van maken. Neem je laptop mee zodat je ook echt aan de slag kunt.

  In combinatie met de Huisstijl Toppers ontvang je een leuke korting.

  Stuur mij vrijblijvend een offerte

  Ben je geïnteresseerd om jouw logo in 1 dag te maken? Vul dan je gegevens in hieronder en we nemen contact met je op. Mocht je vragen hebben bel dan Paulien op 0629578222. We zijn ook bereikbaar via WhatsApp.

  Je Bedrijfsnaam

  Beroep of vakgebied

  e-mail

  telefoonnummer

  Wat zijn jouw voorkeursdagen?
  maandagdinsdagwoensdagdonderdagvrijdag

  Toeter hier je vraag