Responsive website laten maken

toetontwerp-favicon

Wat is een responsive website?

Een website is een online visitekaartje. Een responsive website is een online visitekaartje dat zich aanpast aan het beeldscherm. Het maakt niet uit of je de responsive website op een laptop of telefoon bekijkt. Het blijft altijd helder overzichtelijk en goed leesbaar.

Jouw verhaal

Wat wil je de bezoeker precies vertellen op je site? Tot op heden blijft tekst een belangrijk onderdeel. Alleen jij kunt als ondernemer precies weten wat je de klant wilt vertellen. Toet Ontwerp helpt je wel om de juiste woorden te vinden. Op deze manier weet de klant precies wat je doet. Maar net zo belangrijk: Dan weet de zoekmachine ook waar jouw site over gaat. Dit kan helpen om beter gevonden te worden.

responsive website

Navigatie

Op een site kun je alle kwaliteiten van jouw bedrijf of product laten zien. Dit kan door tekst, foto’s en filmpjes. Naast tekst is de opbouw en navigatie erg belangrijk. Met een navigatie bedoel ik welke informatie, waar op welke pagina van je website komt te staan. Op basis hiervan zal de site worden opgebouwd. Je kunt dit zien als een fundering. Toet Ontwerp helpt je om dit samen te stellen, zodat de bezoeker de juiste informatie vindt.

Aan de hand van deze gegevens komen we uit bij een traditionele website navigatie met verschillende pagina’s of een ‘One Page Website’. Een One Page Website bestaat zoals de naam doet vermoeden uit 1 pagina. De bezoeker scrolt naar beneden om alle informatie te vinden.

Ontwerp en bouw

Als alle teksten zijn geschreven en de navigatie is afgerond, begint het ontwerpproces. Het ontwerp is geheel in de huisstijl van het bedrijf. Kleuren, visie, doel en voornamelijk de doelgroep worden hierin meegenomen. Je ontvangt een PDF met daarin het eerste voorstel. Op basis hiervan ga ik verder doorontwikkelen, zodat jouw nieuwe stite de juiste snaar raakt. Bij goedkeuring gaat de bouw van de site van start.

toet-ontwerp_sitenavigatie

Ontwerpen van Toet

Meetbare website

Een goede website is ook meetbaar. Hoe komen bezoekers op de site? Waar komen de bezoekers vandaan? Hoe lang blijven ze op de site? En niet te vergeten: Aan welk onderdeel besteedt de bezoeker het meeste aandacht? Dit geeft inzichten die belangrijk zijn om de doelgroep makkelijker en goedkoper te kunnen benaderen.

Website onderhoud en hosting

De technologie staat niet stil. Dat houdt ook in dat een site regelmatig een update nodig heeft om goed te blijven werken of om de beveiliging te garanderen. Door een van deze updates kan het voorkomen dat je site niet meer werkt! Het maken van een complete back-up voor het uitvoeren van de updates is dus heel belangrijk! Toet Ontwerp biedt hiervoor een servicecontract, dat als er onverhoopt toch iets mis gaat de back-up kosteloos wordt teruggezet.

Vragen of interesse?

Dit krijg je allemaal bij responsive website

Responsive website

Compleet verzorgde responsive website in jouw eigen huisstijl

Onbeperkt aantal correctierondes

Toet Ontwerp gaat door in de ontwerpfase zodat jij ontvangt waar je tevreden over bent.

Social media basis

Je ontvangt 2 omslagfoto's en een basis voor al je social media posts.

Persoonlijke service

Goede communicatie staat hoog in het vaandel. Je ontvangt altijd een persoonlijke service.

Korting bij huisstijl ontwerp

Wil je ook de huisstijl door Toet Ontwerp laten verzorgen? Vraag naar de speciale korting!

Meedenken en advies

Toet Ontwerp denkt met je mee en gaat verder dan alleen een huisstijl. Ik help, ondersteun en geef tips.

Contact

contactinformatie

Toet Ontwerp
Winterdijk 30b
5141 KE Waalwijk

06 295 78 222
info@toetontwerp.nl
facebook.com/toetontwerp