Over Toet Ontwerp

toetontwerp-favicon

Why do I do, what I do?

Iedereen heeft zijn eigen beweegredenen voor de keuzes die hij/zij maakt en hoe hij/zij onderneemt. Dit maakt mijn werk juist zo interessant! Om erachter te komen wat jouw motivaties zijn, geef ik antwoord op de vragen die ik het liefste aan jou stel.

Waarom ben jij ondernemer?

Ik ben een ondernemer, omdat ik graag in contact sta met andere mensen. Ik wil weten wat jou motiveert en wat de kernwaarden zijn van jouw bedrijf. Deze kernwaarden wil ik graag vertalen naar beeld. Een beeld dat weerspiegelt wie jij bent en wat jij aan je klanten wil uitstralen. Daarnaast ben ik ondernemend en werk ik graag volgens mijn eigen werkwijze en kernwaarden zoals; een persoonlijke benadering, behulpzaam en vertrouwelijk.

Waarom zit jij in deze branche?

Ik ben grafisch ontwerper, omdat dit het mooiste beroep ter wereld is. Ik kan mensen helpen en ondersteunen. Omdat ik bij veel bedrijven kom, leer ik ook veel van mijn klanten. De ene keer ben ik bij een klant in de technische branche en leer ik hoe een lasapparaat werkt. De ander keer leer ik wat erbij komt kijken om een paardenstalling te runnen. Ik hou ervan om jouw interesses te leren kennen en om te zetten in beeld. Een beeld waardoor jouw klanten weten wie jij bent en wat jij doet.

Hoe wil jij mensen helpen?

Ik wil graag mensen helpen door hen te laten doen waar zij goed in zijn. Ieder zijn vak, dus schoenmaker blijf bij je leest. Jij zorgt voor tevreden klanten en ik help je om jouw potentiële en nieuwe klanten te laten zien wie jij bent door middel van beeld. Uiteindelijk zijn wij ondernemers, en willen wij ons zo veel mogelijk focussen op de klant en niet op de zaken eromheen. Ik zorg ervoor dat jij je geen zorgen hoeft te maken over hoe jouw website er uitziet. Hij moet goed verzorgd en pakkend zijn en voor jou werken.

Vragen of interesse?

Wie ben jij?

Ik ben Paulien Olislaegers. Geboren en opgegroeid in Alphen (NB). In 2007 heb ik mijn vriend uit Sprang-Capelle leren kennen en in 2014 zijn wij naar Waalwijk verhuisd. Hier ben ik full-time aan het werk onder de naam: Toet Ontwerp.

Na mijn opleiding MBO detailhandel ben ik in 2004 naar de kunstacademie gegaan, en die heb ik in 2008 afgerond. Misschien klinkt dat als een aparte stap, en een wat vage school. Maar dat is het niet. Ik ben een persoon die met beide benen op de grond staat. Deze stap zorgde er juist voor dat ik mijn interesse in het ondernemerschap met mijn creatieve kant kon combineren en toe te passen in het bedrijfsleven.

Waaraan herkennen mensen jou?

Mij herkennen ze, naast mijn ontwerpen aan mijn hond. Deze hond staat ook in de foto’s op mijn website. Ze heet Inca, is mijn gewaardeerd collega. Overdag zorgt zij ervoor dat ik mijn lange werkdagen onderbreek door een rondje te lopen of fietsen. Dan zet ik al mijn ideeën op een rij en kan ik weer met een frisse blik verder met het maken van mijn beste beeld voor jou!

Contact

contactinformatie

Toet Ontwerp
Winterdijk 30b
5141 KE Waalwijk

06 295 78 222
info@toetontwerp.nl
facebook.com/toetontwerp