Ontwerpen van Toet

toetontwerp-favicon

Vragen of interesse?

Dit vinden de klanten van Toet Ontwerp

Een professional die met je meedenkt en absoluut kwaliteit levert. Een aanrader!

toet-ontwerp_werk_logo-huisstijl_zidewinde

Zalencentrum Zidewinde

Zij draagt altijd nieuwe ideeën aan en wanneer wij met een voorstel of idee komen kan zij dit iedere keer omzetten naar een nieuw design. Een design dat qua gevoel en identiteit geheel past bij BunniesJR en de uitstraling ervan. Ik ben erg blij met onze samenwerking en hoop dat we deze nog lang kunnen voortzetten.
toet-ontwerp-bunniesjr-klanten-logo

BunniesJR

Paulien is een grafische topper met frisse blik. Ben je op zoek naar een logo of kant en klare post in je eigen stijl. Dan ben je bij Toet Ontwerp aan het juiste adres.

toet-ontwerp_werk_site_annekedote

Annekedote

Het logo was meteen raak was. Ik werd geprikkeld om na te denken over wat ik uit wilde stralen en wilde overbrengen. Heb jij een eigen bedrijf en wil jij vorm geven aan je eigenheid in beeld dan raad ik Toet Ontwerp zeker aan.

toet-ontwerp_werk_logo_powertobe

Power to be

Paulien is een fijne sparringpartner. Buiten het logo ontwerp waar we zeer tevreden over zijn, kregen we ook een mooi presentatiebord en denkt Toet ontwerp mee met dingen waar je als ondernemer tegen aan loopt op marketing gebied. Een echte aanrader. Toet ontwerp dank voor je inzet!

toet-ontwerp_werk_logo_mijneerstewoning

Mijn eerste woning.nu

Paulien heeft voor mij een website gebouwd. Ik vind de site erg mooi geworden en ben er dan ook heel blij mee!

toet-ontwerp-ellen-spigt-klanten-logo

Ellen Spigt Voedingsadvies & Begeleiding

Al 4 jaar lang heb ik een uitstekende samenwerking, het is mooi hoe Toet Ontwerp beelden en gedachten omzet naar een passend ontwerp.

toet-ontwerp_werk_logo_easyfunevents

Easy Fun Events

Paulien is een veelzijdig creatief iemand die van ook je eigen idee een heel mooi ontwerp kan maken! Echt top gedaan Paulien!

toet-ontwerp_werk_logo_olislaegerslasmontage

Olislaegers Las-& Montagebedrijf

Ik heb Paulien leren kennen als een vormgeefster die haar vak goed verstaat, begrijpt wat wij wilden en met een creatief ontwerp-idee aankomt dat resulteert in een aansprekende brochure.

Duurzaam Energiezorg

Onze topper Paulien! Die altijd alles ‘effe’ snel voor ons in elkaar kan toveren. Facebook posts, banners, beelden bewerken en opblazen, boekjes, ansichtkaarten, flyers, logo’s… you name it, she can do it! Super flexibel en denkt goed mee. Kortom een goede match met Braqeez Kids Shoes!

toet-ontwerp-braqeez-klanten-logo

Braqeez

Voor Est1842 is het werk heel divers en soms heeeeel ad hoc! Maar Paulien zorgt er voor dat het helemaal goed komt. Zo heeft ze voor Est1842 een digitaal magazine in elkaar gezet wat we nu heel gemakkelijk kunnen gebruiken om ons aan nieuwe klanten voor te stellen.
Paulien denkt altijd mee en denkt in oplossingen. Dat werkt erg fijn!

toet-ontwerp-est1842-klanten-logo

Est1842

Paulien is onze DTP rots in de branding! Voor Twins&Trackstyle zorgt ze er voor dat alle Facebookposts er top uit zien. Daarnaast maakt ze al het POS materiaal in orde. 

toet-ontwerp-twins-trackstyle-klanten-logo

Twins & Trackstyle

Contact

Voer deze code in om uw vraag te verzenden: captcha

contactinformatie

Toet Ontwerp
Winterdijk 30b
5141 KE Waalwijk

06 295 78 222
info@toetontwerp.nl
facebook.com/toetontwerp